Glaswas

Ruiten wassen is een vak apart. Besteedt u het daarom liever uit aan iemand anders? Afhankelijk van het glaswerk in uw bedrijf, winkel, gebouw of woning biedt Apperthy de keuze tussen klassieke glaswas en osmoseglaswas.


Klassieke glaswas

De ruitenwassers van Apperthy zorgen niet alleen voor glasheldere vensters, maar ook voor propere ramen, langs binnen én langs buiten.
Met glasheldere vensters en schone ramen krijgt uw woning, bedrijf, winkel of gebouw een smetteloze indruk en de perfecte uitstraling.

Osmoseglaswas

Heeft u een gebouw met veel vensters op verdieping één, twee en drie? Zijn er veel grote en hoge glaspartijen in uw gebouw of woning?
Dan is osmoseglaswas het goede alternatief voor klassieke glaswas. Bij osmoseglaswas gebruikt Apperthy mineraalvrij water. Dit 'zuiver' water wordt via een telescoopbuis met een sproeier op een borstel tegen het glasoppervlak geneveld.

 

Wat zijn de voordelen van osmoseglaswas?

  • Het telescoopsysteem is bruikbaar tot op een hoogte van 15 meter en op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit verhoogt de veiligheid, want er komen geen ladders of stellingen aan te pas. Dat maakt het ook sneller en dus goedkoper voor u.
  • Osmoseglaswas geeft ook een streeploos resultaat, zelfs bij fel zonlicht. Bij regelmatige osmosereiniging blijven uw glasoppervlakken bovendien langer schoon.